86 63 96 95 info@jsviborg.dk

TOTALENTREPRISE

Godt håndværk fra Viborg

Kontakt os for mere information


Tømrerfirmaet
Jørgen Sørensen A/S

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 86 63 96 95


info@jsviborg.dk

Faktura sendes til: faktura@jsviborg.dk

Har I behov for at få løst et større bygge projekt? – Så kan vi stå for totalentreprisen.

Siden 1988 har vi opbygget erfaring med at styre større byggeprojekter både for private, erhverv og det offentlige. Vi har flere bygningskonstruktører i huset sammen med kompetente projektledere og omfattende kontakter til ingeniører og arkitekter. Alt sammen en sikkerhed for at dit byggeprojekt bliver leveret nøjagtigt, som du ønsker det.

Vi er gerne med allerede fra de første skitser bliver tegnet. Det kan være med til at åbne øjnene for muligheder, fordi vi er med i hele processen og kan være med til at forme det endelige byggeri. I er derfor også velkomne til at tage os med på råd før, under og efter byggeriet. Er der ikke behov for en totalentreprise, er vi også det kompetente valg til at byde ind på fag- og hovedentreprise.

Spar penge med total entreprise

I en totalentreprise med Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen får du som bygherre den økonomiske mest  fordelagtige løsning

Vi har en stor viden om byggeri og er i stand til at optimere på prisen ved at gennemgå projektet, få det sat rigtigt sammen og truffet de valg, der gør en forskel. Igennem vores mange år i branchen har vi opbygget et tæt samarbejde med en lang række underentreprenører, herunder både murer, elektrikere, maler og mange andre fagfolk med forskellige specialer. Et samarbejde, der sikrer at vi altid kan levere det rigtige håndværk til den rigtige pris.

Med mange medarbejdere og et godt netværk til forskellige fagtyper, giver det stor fleksibilitet og muligheden for at løfte selv større opgaver, hvad enten det er kælder, tag eller alt der imellem. Det er vigtigt for os at I har tillid til os og vores arbejde. Jeres forestående projekt er i trygge hænder ved os.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale og et gratis tilbud. Brug vores mail formular eller ring.