86 63 96 95 info@jsviborg.dk

SNEDKERVÆRKSTED

Godt håndværk fra Viborg

Kontakt os for mere information


Tømrerfirmaet
Jørgen Sørensen A/S

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 86 63 96 95


info@jsviborg.dk

Faktura sendes til: faktura@jsviborg.dk


Har du en tegning eller bare en løs skitse af din idé, så tilbyder vi at bygge det i vores snedkerværksted.

Teamet består af vores dygtige bygnings – og møbelsnedkere samt lærlinge, der alle er klar til at gå i detaljen med dit møbel og   inventar. De gør os i stand til at løse en bred vifte af opgaver. Vi tror på at et godt håndværk går hånd i hånd med fleksibilitet og et samarbejde med dig som kunde. Derfor følger vores håndværkere projekterne nøje og er altid klar til en snak om dit projekt. Du er altid velkommen på vores snedkerværksted, hvis du har et spørgsmål eller blot vil følge processen af dit nye inventar.

Opskæring af træ
 
Vi tilbyder opskæring af plader og træ på special mål. Vi kan håndtere de fleste træsorter og stort set alle størrelser og typer af træ, så hvis du står og mangler et vinduebundstykke eller måske en special liste til en fredet bygning, kan vi hjælpe. 

Er du selv i gang med at bygge om, så kan vores snedkerværksted også hjælpe dig med at afkorte en bordplade, eller fremstille en ny. Vi laver også gerne lister eller plader på special mål til dit ombygnings projekt. Vi har ingen begrænsninger på antal, så du er velkommen selvom det kun drejer sig om lille opgave. Vores maskinsnedkeri sætter en ære i at levere et godt håndværk hver gang.

Du er altid velkommen til at kontakte vores snedkerværksted, og høre om dine muligheder.

Når projektet er færdig, tilbyder vi at transportere og montere det for dig, hvis du ønsker det. 

Bestilling af træ
Vi bestiller gerne træ hjem hvis vi ikke har det du skal bruge. Du kan altid komme forbi med en skitse eller et billede, så kan vi sammen finde den rigtige løsning for dig. 

Kontakt os gerne hvis du har brug for at vide mere om, hvad vores maskinsnedkeri kan håndtere.