86 63 96 95 info@jsviborg.dk

TØMRERARBEJDE

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Kontakt os for mere information


Tømrerfirmaet
Jørgen Sørensen A/S

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 86 63 96 95


info@jsviborg.dk

Faktura sendes til: faktura@jsviborg.dk

Tømrer og tryllekunstner
Hos os har vi tømrere, der kan deres håndværk og med deres faglighed er dagligdagens tryllekunstnere. Vi har hele tiden fokus på at uddanne dygtige tømrere, der kan videreføre håndværket, bl.a. igennem et mangeårigt samarbejde med Mercantec i Viborg. Det er for at sikre, at I hos os hyrer den bedste tømrer til opgaven, samtidig giver det os muligheden for at viderebringe håndværket til de næste generationer. Vi har ligeledes igennem efteruddannelse hele tiden fokus på at optimere vores arbejde og være på forkant med både udvikling og sikkerhed indenfor byggebranchen.

 

Tømrer på dit byggeprojekt
Ingen tømreropgaver er for udfordrende til os. Vi er gode til at danne overblik og finde løsninger, der giver æstetik og livskvalitet i dit hjem til den bedste pris. Vores erfaringer gør en meget stor forskel, hvis I står og skal have skiftet vinduer i hele huset, skal have nyt tag på, lavet tilbygninger – eller måske skal I gang med at bygge nyt. Vi sørger for, at det er dygtige folk, som brænder for opgaven og som kan lide at blive udfordret. Vi har en bred viden om materialer og I er velkomne til at tage os med på råd, inden I beslutter jer for hvilke materialer I ønsker til jeres forestående projekt.

Når vi forlader dit hjem er du sikker på, at opgaven er færdig og løst – der mangler ikke en skrue eller en fuge. Hos Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen gør vi en dyd ud af at levere et godt stykke håndværk, og vi går ikke på kompromis med materialer eller kvalitet. Vi bestræber os hele tiden på at være tillidsvækkende og imødekommende.


Kontakt os i dag for at få en snak med en tømrer, der taler dit sprog og som kan løse alle opgaver. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om dine ønsker for dit byggeri.