86 63 96 95 info@jsviborg.dk

Ledige stillinger

Kontakt os for mere information


Tømrerfirmaet
Jørgen Sørensen A/S

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 86 63 96 95


info@jsviborg.dk

Faktura sendes til: faktura@jsviborg.dk

Kreativ og kvalitetsbevidst snedker søges til snedkerværksted

Er du typen, der kan producere ud fra en løs tegning eller en sjov idé? Kan du se dig selv på både værkstedet og som montør hos vores kunder? Kan du godt lide at gå helt ned i detaljen med dit møbel eller inventar, så er du den, vi søger til at løse en bred vifte af snedkeropgaver.

Vi vægter, at du har en positiv tilgang til opgaverne og dine kollegaer, og vi lægger vægt på, at du bidrager aktivt til at få de daglige opgaver løst. Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med et moderne værksted samt gode kollegaer og ordnede forhold, hvor vi lægger vægt på frihed under eget ansvar. Du bliver desuden medlem af en velfungerende personaleforening, som laver forskellige arrangementer for alle medarbejdere.

Vi tilbyder desuden:

  • Fleksibilitet og højt til loftet
  • Moderne maskiner
  • Løn efter overenskomst
  • Mulighed for efteruddannelse

Ansøgningsfrist

Ansøgning fremsendes pr. mail til: info@jsviborg.dk. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: 8663 9695.

Sætter du også en ære i godt håndværk?

Er du uddannet tømrer, har du lyst til at arbejde på små og store projekter i og omkring Viborg og har du humor? Så hop ombord hos os!

Vi søger dygtige tømrersvende, der har lyst til at blive en del af et større tømrerfirma, og som trives i et job, hvor kvalitet og faglighed er i højsædet. Vi vægter, at du har en positiv tilgang til opgaverne og dine kollegaer, og vi lægger vægt på, at du bidrager aktivt til at få de daglige opgaver løst. Det er et krav, at du har kørekort til personbil, og har du trailerkørekort samt kort til byggelift, er det bestemt en fordel.

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold, hvor vi lægger vægt på frihed under eget ansvar. Du bliver desuden medlem af en velfungerende personaleforening, som laver forskellige arrangementer for alle medarbejdere.

Vi kan desuden tilbyde:

  • Fuld udstyret firmabil med alt i moderne batteriværktøj
  • God løn
  • Mulighed for akkordarbejde
  • Mulighed for efteruddannelse

Ansøgningsfrist

Ansøgning fremsendes pr. mail hurtigst muligt til: info@jsviborg.dk. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: 8663 9695.