86 63 96 95 info@jsviborg.dk

SERVICE & VEDLIGEHOLD

 Vi er altid parat med hjælp

Kontakt os for mere information


Tømrerfirmaet
Jørgen Sørensen A/S

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 86 63 96 95


info@jsviborg.dk

Faktura sendes til: faktura@jsviborg.dk

Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen A/S vedligeholder bygninger og servicerer både erhverv, boligselskaber, institutioner og forsvaret. Vi kan tilbyde faste aftaler, stor fleksibilitet og en telefon, der bliver besvaret hele døgnet.

En serviceopgave er aldrig den samme og vi behandler derfor hver ny sag med samme respekt og nænsomhed. Vi kommer som aftalt og er omhyggelige i vores arbejde. For os er god service tryghed. Tryghed omkring dit byggeprojekt, og om at vi overholder de aftaler vi laver. 

Reparation & Vedligehold

Med tiden kræver alle bygninger vedligehold eller omforandring. Vi er din faste leverandør af tømrerarbejder, og ingen opgave er for lille. Vi hjælper jer gerne med både små og store opgaver. 
Vi sørger så vidt muligt for at det er de samme medarbejdere der kommer på eksempelvis institutioner eller skoler og foretager reparationer og vedligeholdelse. Så kender vi på forhånd personalet, bygningerne og forhistorien – hvilket gør det nemmere for alle parter. Det sparer vores kunder for tid og ressourcer når vores medarbejdere er vant til at færdes i bygningen.

Vedligeholdelse i Midtjylland
For boligselskaber har vi etableret aftaler om flyttesyn og reparationer, samtidig med at vi sikrer vedligeholdte og velfungerende skoler, daginstitutioner og erhvervsbygninger i hele Midtjylland. 

Vi er vant til at færdes i mange forskellige typer bygninger, og vi ved at der kan være specielle krav vi skal overholde for at få hverdagen til at fungere for vores kunder. Det kan være krav til at vi ikke må larme på bestemt tidspunkter, eller at vores medarbejdere skal tage særligt hensyn til eventuelle beboere, for hvem bygningen er deres hjem. 

På udvalgte steder kræver ophold og færdsel måske en særlig godkendelse, og det er vi naturligvis indstillet på. Vi har  bl.a. medarbejdere, der er godkendt til at arbejde for Politi, Forsvar og ministerier.  

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.