86 63 96 95 info@jsviborg.dk

ENERGIOPTIMERING AF DIN BOLIG

Godt håndværk fra Viborg

Vinteren banker på! Skal vi se på mulighederne for at få energioptimeret din bolig?

Derfor er det nu, du skal energioptimere!

Lad os hjælpe dig med at energioptimere din bolig!

Vores dygtige Serviceleder Kristian Østergaard rådgiver dagligt i energioptimerende løsninger. Han har derfor rigtig godt styr på, hvordan du kan holde varmen i de kolde måneder og spare penge på varmeregningen.

Ifølge Kristian er der flere ting, du kan gøre for at energioptimere din bolig. Du kan blandt andet få dine vinduer skiftet ud med vinduer i en energiklasse, som passer til netop dit hus. Fx fra gamle 2-lags termoruder til nye energirigtige 3-lags termoruder i træ/alu.

Vi anbefaler også at få loftet efterisoleret med granulat. Granulat lægges ind på loftet ved hjælp af en professionel granulatindblæser. Efterisolering på loftet med granulat er en meget effektiv måde at forbedre husets isolering på og dermed mindske udgiften til opvarmning.

Er dit hus bygget i tiden før 1960’erne?

Det vil være en rigtig god og energivenlig idé, at få hulmurisoleret dine vægge. Professionelle fagfolk borer et hul i fugerne i væggen og sprøjter dernæst isolering ind.

Du kan også energioptimering din bolig ved hjælp af vindplader. Ved at montere vindplader forhindrer man vinden i at komme hen over loftet, hvilket tit er skyld i kulde og træk. Vindplader har samtidig en funktion, som er med til at bibeholde ventilationen i loftrummet.

Vi er de eneste energivejledere i Viborg kommune. Læs mere på energivejlederen.dk.

Skal vi se på mulighederne for at få energioptimeret din bolig?

Din lokale håndværker

Tømrerfirmaet Jørgen Sørensen har siden 1988 løst opgaver med alt fra mindre tømreropgaver hos private til store erhvervsbyggerier. Idag tæller vi over 50 medarbejdere, der løser opgaver i det meste at Midtjylland med udgangspunkt i Viborg

Tømrerarbejde

Reparation & Vedligehold

Totalentreprise